Цагаан загас 260г
Эсвэл цурхай 298г
Эсвэл булуу цагаан 287г
Эсвэл цулбуурт загас 293г
Эсвэл хадран 245г
Төмс 200г
Загасны цагаан сүмс 150г
Бяслаг 6.5г
Цөцгийн тос 15г
Гарц:400г
Хийх арга:
Хувилан хэрчсэн загасыг давс, повоор цацаж амт оруулаад тосолсон хайруулд тавьж дээр нь чанаад дугуй хавтгай хэрчсэн төмс тойруулан давс, повоор цацан сүмс нэмж, хайлуулсан тос шүршиж, шарах шүүгээнд 25-30 минут битүү хайрч болгоно. Болсон загасыг шарах шүүгээнээс гарган гал дээр тавьж халуунаар нь олгоно. Хүнсний нарийн ногоогоор чимэглэж болно.
No comments:
Post a Comment